Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak Szerda extrákkal

 Január 28 Szerda

A tegnap esti kémkedés után ma alig bírtam felkelni. De komolyan… hiába csengett a telefonom csak harmadik próbálkozásra sem keltem fel csak arra hogy Virág elkezdett őrült módon visítani. Na erre az egész sí tábor (na jó a fele) beviharzott a szobánkba hogy mi baja van……

-Láttam, egy…….. egy egeret!- mondta holtra váltan.

-Micsoda??? Hol.. és milyen egeret??? Most azonnal telefonálok hogy vigyenek haza!!.....Egér!!- kezdett el hisztizni Dina de Kati néni leállította

-Virág nyugodj le….. és senki nem fog haza menni…. szólunk a takarító néninek hogy csináljon valamit!

És ennyi volt reggelre a dráma…. vááá az biztos, hogy én nem fogom megkedvelni Dinát…… tegnap is fennhangon ecsetelte Kati néninek, hogy ők Bencével egymásnak vannak teremtve meg hogy Bence cuki meg minden… blahhhh!! Ez a csaj tiszta kekszes!!!!

„A sípályára kiérve”…… kezdeném a következő bekezdést… de nem így kezdem hanem hogy: Amikor indultunk volna a sípályára alig értünk ki a hotel parkolójából a busz lefulladt…. és a felnőttek mind leszálltak és elkezdtek okoskodni hogy „mit is kéne csinálni?”

Végül valami észlény rájött, hogy a dudáról gázt lehet adni a busznak… így a sípályáig dudálva mentünk és minden szembe jövő autó kb. ezt gondolhatta rólunk: „ Ezek őrültek!!!!!”
J

És utána síeltünk és síeltünk… na meg röhögtünk. Az egyik alkalommal amikor lementünk a i „ titkos utunkon” (amiről csak az egész sítábor tudott) a fiúk kitalálták hogy ők az ugratón felugranak és pörögnek a levegőben (az ötletgazda persze Bence volt). Na ez nem sikerült nekik, Bence elzakózott a sílece pedig becsúszott egy bokorba, Dave pedig ( aki ezt a csodálatos mutatványt nem hagyhatta ki) amikor leért a földre elvesztette az egyensúlyát és így jobb kapaszkodó híján belém karolt…amire mind a ketten elestünk!
J Aminek egy oltári nagy röhögés lett a következménye.

Amikor vissza értünk a szállásra, rá kellett vennem magam hogy beszéljek Henivel.. ami nem ment túl könnyen mert minden idejét Ricsivel tölti.

-Hen várj!- kiáltottam utána.

-Mi van Kinga… mondjad gyorsan mert sietnem kéne-nézett az órájára.

-Azt szeretném hogy nincs valami amit elakarnál mondani nekem?? amiről tudnom kéne?- Mondtam ki egy levegővel.

-Neem , tudod hogy mindent elmondok neked- nevetgélt zavartan- de most már tényleg ennem kéne- és ezzel elszaladt.

Később megint megpróbáltam de akkor sem mondott semmit … és már kezdtem megunni ezt, és épp rá akartam kérdezni amikor Adél rontott be a szobába:

-Figyeljetek, este lemegyünk medencézni a fiúkkal…. Ti jösztök??- kérdezte.

-Ahha, persze - mondta Heni, és rögtön elkezdte keresni a fürdőruháját. És Adél pedig kiment a szobából.

Figy Heni - kezdtem- Te össze jöttél Ricsivel??- mondtam ki mire Heni elvörösödött.

- Igen .. és ár el akartam mondani de nem tudtam hogy mitsz….. egy pillanat, te honnan tudsz erről?- hát igen Heni okos lány … majdnem rögtön leesett neki hogy nekem ezt nem kéne tudnom.

-Hát én ….. na jó bevallom Davevel nyomoztunk utánatok. De nagyon örülök, hogy együtt vagytok-váltottam témát. Heni pedig elkezdett mosolyogni és egész este el sem lehetett szomorítani.

Este olyan 11 felé bekopogott Bence a szobánk ajtaján:

-Gyertek, le a medencéhez- suttogta.

-Oké megyünk- pattantunk fel Henivel és hagytuk aludni Virágot és Tamit akik időközben bealudtak.

A medencénél már a többiek vártak és akkor kezdődött a buli…. (mivel a medence tér teljesen hanszigetelt bömböltettük a zenét és kiabáltunk de senki nem hallota)

Ricsi kitalálta hogy felelsz vagy merszezzünk és mi rögtön leültünk körbe és kezdtük is a játékot… és ki mást pörgettek volna ki mint engem és Ricsit!
J

-Felelsz vagy mersz?- kérdezte.

-Merek- mondtam elszántan.

-Jó rendben – dörzsölte össze a tenyerét mire mindenki elkezdett röhögni - jó szóval a feladatod nem lesz nehéz, annyi hogy megkell ölelned Davet- és én vonakodva de megtettem …

A következő „kiválaztott” Heni volt, akinek az volt a feladata hogy megkell csókolnia Ricsit (öhm persze ez köcsög volt Davetől.. mert Ricsiék titokba akarták tartani a kapcsolatukat, de legszívesebben én is ezt tettem volna. (Rossz hatással van rám Dave)
J.

És így tovább, még kb 2- ig játszottunk mert utána már mindenki hulla fáradt volt az egésznapos síeléstől.

Miután mindenki visszaért a szobájába a telefonom elkezdett pityegni hogy üzenetet kaptam:

Dave: Szijja!
Én: Sziaa
Dave: Holnap snowboard??
Én: Öhm öhm persze.
Dave: Na majd csak megtanulsz! Bár kétlem! xD
Én: Vki milyen vicces ma!!
J
Dave: Hát én már csak ilyen vagyok.
Én: Ja ..persze!!
J
Dave: Inkább aludj holnap fáradt leszel!
Én: Te írtál????
Dave: Jó8
Én: Rám írsz azt lerázol!!
J xD Na sziaa !!!

Ránéztem és láttam az órát ami már 02:30 mutatott és elaldutam.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Rare Ancient Indian Fixtures Resets Blood Exigency

(ACarthouro, 2018.10.12 02:12)

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-generique-lilly/

40 Ways to Lower Your Blood Influence

(ACarthouro, 2018.09.27 17:04)

Compression est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre determination bat, il pompe le sang par de vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-tadalafil-10mg/

 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 21077
30 nap: 1200
24 óra: 41