Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barátok és Szerelmek

 Január 27 Kedd


Ásítás hortyogás és Bolevard of broken dreams kb erre keltem….. na meg miss Dina visongására…. tehát ez a nap jól indult!!! Na és miután felkeltem sem lustálkodhattam mivel a gonosz Bencéék bekapcsoltak valami szar hörgést ami annyira borzasztó volt hogy szerintem még egy medve is fel kelt volna a téli álmából. Na és mivelhogy még a többiek aludtak, azt találtam ki hogy ráugrok Henire …. de ez túlságosan megerőltető feladat lett volna szóval inkább lementem úszni egyet a szálloda medencéjében. A víz nagyon jó volt mert az izomlázam miatt baromira fájt a lábam tehát jót tett neki a víz. De miután úsztam vagy 3 hosszat utána vettem észre hogy nem egyedül vagyok (biztos az álmosság teszi vagy lehet hogy alvaúszó vagyok J) de az biztos hogy nem voltam egyedül mert ott volt Dave is .

- Szia- köszönt rám, mire én már teljesen felébredtem- az biztos hogy jobban úszol mint ahogy síelsz!- röhögött.

-Ooo ez gonosz volt – játszottam el a megsértettet- én nem csak hogy jobban síelek mint te hanem sokkal profibban is!

-Ha a risza sízés a profi akkor én inkább maradok béna- mondta mosolyogva (azt ugye tudni kell hogy a Dave által nevezett riszasízés mint síelés fajta nem létezik ezt az elnevezést az én síelésemre találták ki ami annyit tesz hogy nagyon  kis kanyarokat csinálok tehát riszasízek!!! J) És elkezdett volna szép lassan bemászni a medencébe de én megelőztem és egy jól irányzott húzással berántottam a vízbe.

-Ez mi volt- kérdezte csuromvizes hajjal de én akkor már nem voltam ott mert megijedtem hogy egy két évvel idősebb fiú fog „kinyírni”!!! És elkezett utánam úszni!! – Úgyis elkaplak ne is próbálkozz!

-Ahha persze ….. nem hiszem hogy elkapsz egy olyan csajt aki 6 éve úszik- és most én röhögtem…… de a nagy röhögésem közben nem vettem észre hogy Dave kimászott a vízből és…… és RÁMUGROTT(?)

-Na most ki röhög?- vigyorgott amikor már kimásztam a medencéből.

Jól van győztél- adtam meg magam- de a sípályán úgyis én vagyok a menőbb- mondtam és elindultunk felfelé mert már lekéstük a reggelit. Közben beszélgettünk és valahogy Heniékre terelődött a szó:

- Tudod van az a barátnőd az a …….. az akinek sötétbarna hosszú haja van és olyan furi neve…..- kezdte Dave.

-Heni?? -

-Igen na ő… szerinted neki bejön Ricsi???

Öööö…. miért kérdezed???

-Azért mert tegnap amikor volt a felelsz vagy merszezés - kezdte Dave a magyarázatát- akkor Ricsi hamarabb elment merthogy „mennie kell” ami ugye egy táborban elég fura és utána elment és csak ………….

-És csak - vágtam a szavába- későn ért vissza a szobába pont mint Heni ugye???

-Igen.

-Te jó ég ezek össze jöttek- kiáltottam fel boldogan de utána elgondolkoztam Dave mosolyát látva!……. lehet hogy neki Ricsi beszámolt erről már tegnap és így akarta hogy én is megtudjam……… de Heni miért titkolózik?…….

A sípályán már együtt síeltünk a fiúkkal és rájöttem hogy mindannyian jó fejek és most már nem csak Davvel hanem Ricsivel és Bencével is egész sokat beszélgettem… megtudtam mondjuk hogy ők együtt szoktak járni síelni és azt is hogy Bencének EGYÁLTALÁN nem jön be (Miss.) Dina. Tehát így telt a délelőttünk…… Ebéd után viszont Kati néni (az egyetlen tanár aki foglalkozik is a gyerekekkel és nem csak azért jött hogy a családjával síeljen és mellesleg Lara anyuja) ránk bízott (rám és Adélra mert Lara elment snowboardozni) egy csomó emberkét és velük síeltünk…… két taggal eddig találtam egy titkos erdei utat ami nagyon baba volt és meg akartuk mutatni a többieknek. Miután lejárt a „bébiszitterkedésünk” megkerestük Bencééket akik időközben felvettek ilyen mini sí leceket és azokkal pörögtek lefelé a dombon. Na szóval nekik is megmutattuk az erdei utat!

-Merre kell menni-kérdezte Ricsi.

-A harmadik elágazásnál balra- mondtam és elindultam a pálya tetejéről Adél után.
De egyszer csak egy nagy sikítást, puffanást és reccsnést lehettet hallani és amikor oda értem megláttam Adélt egy fába akadva nyöszörögni és akkor nem bírtam tovább elröhögtem magam.
Adél rám nézett és belőle is kitört a röhögés. Tehát két lány vihogott az erdőben fetrengve, úgy hogy az egyik bele van akadva egy fába…. körübelül ez a kép fogadhatta Ricsiéket akik akkor értek oda hozzánk segíteni.

-Ti mi a francot csináltok-szállt be a vihogásba Bence.

-Röhögünk?- kérdeztem mintha nem lenne egyértelmű.
Na de sajnos abba kellet hagynunk a fetrengést a hóban mivel már elmúlt 4 óra így indulni kellett vissza a a buszhoz.

Este a szálláson ráakartam venni magam hogy beszéljek Henivel…. mert hogy magától nem hozta szóba azt a nagyon is fontos információt hogy ők járnak Ricsivel….. de nem tettem meg inkább Davet faggattam hogy ő tudott e erről:

-Dave te amúgy tudtad már tegnap hogy Ricsi és Heni összejöttek???

-Nem fogalmam sem volt róla …. és szerintem nem is biztos hogy együtt vannak mert ilyen erővel arra is lehetett volna azt hinni hogy ugye mi reggel lent ökörködtünk a medencénél…. hogy mi együtt vagyunk!! – mondta szerintem teljesen jogosan.

-Igaz…… derítsük ki!- mondtam és elég fura fejet vághattam mivel Dave elkezdett röhögni!

-Mivan??? Mi az hogy derítsük ki….. kérdezzük meg tőlük…?- Értetlenkedett.

-Nem dehogy –vágtam rá- figyu a terv a következő: Ugye ha elmennek este rendizni akkor mi megtudhatjuk hogy együtt vannak .. ÉS Heni mondta hogy később fog csak jönni lefeküdni…..Tehát nyomoznunk kell!! Gyere 9-re a szobánkhoz fekete ruhában! Oké??

-Ahha persze … buktassuk le őket- dörzsölte össze a kezét mire mind a ketten el kezdtünk röhögni.

Este 9-kor kopogtatott valaki az ajtón …..( júj ez tiszta olyan mint egy krimibe ….. Este kilenckor kopogtatott valaki az ajtón a lány ajtót nyitott és akkor …. egy kés szorult a nyakához….. majd megfagyott a vér az ereiben és nem lélegzett többé….. De most komolyan) az a valaki mint ahogy ez előre tudható volt nem a sikoly állt az ajtóban hanem Dave talpig feketében. Na és akkor kezdődött a „Lessük meg Ricsit és Henit hogy járnak e” vagy rövidebben a „LMRÉHHJE” hadművelet……

Lassan lesomfordáltunk a buliszobába… ahol persze nem voltak…..majd elmentünk az ebédlőbe ahol szintén nem voltak ……majd benyitottunk a wc-be ahonnan érdekes hango szűrődtek ki de mint utólag kiderüt csak a takarító néni súrolta a csapot…… és végül kimentünk a kertbe ahol egy padon üldögéltek kéz a kézben a mi „bűnöseink”!!!

-Menjünk oda és beszélünk a fejjükkel- mondtam és épen akartam volna kimászni a fa mögül ami a búvóhelyünkkül szolgált de Dave visszarántott.

-Nem szabad… majd holnap beszélünk a fejükkel de most ne zavarjuk meg őket mert rájuk hozzuk a frászt és az is lehet hogy Heni kiabálni fog és felkeltik az egész szállodát- mondta Dave tök jogosan.
Így vissza mentünk a szobáinkba és Én személy szerint rögtön bealudtam… de elhatároztam hogy ha holnap reggel nem is este mindenképpen beszélek Henivel.
VÉGE A 3. NAPNAK!!
Véleményt ide!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

музмо скачать музыку бесплатно славик погосов балаган

(AileeVat, 2021.05.07 11:55)

по вашему мнению, muzmo смотреть видео бесплатно <a href=https://muzloman.me/music/%D1%85%D0%B8%D1%82%D1%8B+2020+%D0%B2+%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B8%D0%BD%D1%83>самая скачиваемая музыка интернета 2020 в машину</a>

декоративные настенные водопады

(Antonioyyg, 2021.05.04 20:37)

Добрый день друзья
Наша предприятие мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Харькове. Вас может заинтересовать:
декоративные настенные водопады
квартирные водопады
настенные водопады в квартире
водопад по стеклу киев
домашние водопады в квартире


Наша сайт - http://decor.creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=http://water.creativehome.net.ua>искусственные водопады киев</a>
<a href=http://aqua.creativehome.net.ua>искусственные водопады киев</a>
<a href=http://vodopad.creativehome.net.ua>декоративный водопад в квартире купить</a>

водопад в квартире дизайн интерьера

(Antoniozyw, 2021.05.04 20:28)

Здравствуйте друзья
Наша организация мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Киеве. Вас может заинтересовать:
изготовление декоративных водопадов
водопад в интерьере квартиры
водопад в квартире дизайн интерьера
искусственные водопады киев
купить стеклянный водопад


Наша сайт - http://water.creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=http://aqua.creativehome.net.ua>водяная стена</a>
<a href=http://water.creativehome.net.ua>стена с водопадом</a>
<a href=http://aqua.creativehome.net.ua>искусственные водопады для квартиры купить</a>

искусственные фонтаны водопады

(Antonioqfk, 2021.05.04 20:21)

Добрый день дамы и господа
Наша предприятие мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Одессе. Вас может заинтересовать:
декоративные комнатные водопады
домашний водопад купить
водная стена
водопад по стеклу киев
водопад в доме


Наша сайт - http://water.creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=http://vodopad.creativehome.net.ua>квартирные водопады</a>
<a href=http://waterfall.creativehome.net.ua>декоративные искусственные водопады</a>
<a href=http://aqua.creativehome.net.ua>фонтан стена воды</a>

декоративный водопад по стеклу

(Antoniolyp, 2021.05.04 20:13)

Добрый день господа
Наша фирма мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Одессе. Вас может заинтересовать:
декоративный водопад цена
домашние водопады в квартире
интерьерный водопад по стеклу
водопад по стеклу в квартире
домашние фонтаны водопады купить


Наша сайт - http://aqua.creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=http://decor.creativehome.net.ua>водопад в интерьере квартиры</a>
<a href=https://creativehome.net.ua>квартирные водопады</a>
<a href=http://aqua.creativehome.net.ua>домашние фонтаны и водопады</a>

водная стена

(Antoniobwd, 2021.05.04 20:03)

Здравствуйте товарищи
Наша фирма мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Киеве. Вас может заинтересовать:
искусственный водопад в квартире цена
стена с водопадом
водопад в доме
стена водопад цена
домашние фонтаны и водопады


Наша сайт - http://water.creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=http://decor.creativehome.net.ua>искусственный водопад в квартире цена</a>
<a href=http://vodopad.creativehome.net.ua>декоративный водопад в квартире</a>
<a href=http://waterfall.creativehome.net.ua>декоративная стена водопад</a>

водяная стена

(Antoniozip, 2021.05.04 19:55)

Приветствую Вас друзья
Наша фирма мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Киеве. Вас может заинтересовать:
водопад на стекле
стена водопад цена
настенные водопады в квартире
домашний водопад цена
декоративные искусственные водопады


Наша сайт - http://water.creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=http://decor.creativehome.net.ua>искусственные фонтаны водопады</a>
<a href=http://decor.creativehome.net.ua>водопад под стеклом</a>
<a href=http://waterfall.creativehome.net.ua>искусственные фонтаны водопады</a>

декоративный водопад в квартире купить

(Antonionon, 2021.05.04 19:46)

Доброго времени суток дамы и господа
Наша организация мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в г.Львов. Вас может заинтересовать:
декоративные настенные водопады
водопады по стеклу в интерьере
водопад на стене
стеклянная стена с водой
купить водопад для квартиры


Наша сайт - https://creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=http://waterfall.creativehome.net.ua>искусственный водопад в квартире цена</a>
<a href=https://creativehome.net.ua>искусственные водопады киев</a>
<a href=http://vodopad.creativehome.net.ua>стена водопад в квартире</a>

стеклянные водопады

(Antoniomah, 2021.05.04 19:37)

Добрый день дамы и господа
Наша организация мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Одессе. Вас может заинтересовать:
домашний водопад купить
стеклянная стена с водой
искусственные водопады для квартиры купить
искусственные фонтаны водопады
купить водопад для квартиры


Наша сайт - http://water.creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=http://water.creativehome.net.ua>квартирные водопады</a>
<a href=https://creativehome.net.ua>купить водопад для квартиры</a>
<a href=http://decor.creativehome.net.ua>водопад по стеклу в квартире</a>

комнатные водопады по стеклу

(Antoniozsu, 2021.05.04 19:29)

Доброго времени суток товарищи
Наша предприятие мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в г.Львов. Вас может заинтересовать:
водопад в интерьере квартиры
фонтаны и водопады для дома
изготовление декоративных водопадов
водяная стена
водопад по стеклу киев


Наша сайт - http://decor.creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=http://vodopad.creativehome.net.ua>водопад на стене</a>
<a href=http://aqua.creativehome.net.ua>декоративный водопад в квартире</a>
<a href=https://creativehome.net.ua>домашний водопад по стеклу цена</a>

водопад по стеклу киев

(Antonioplb, 2021.05.04 19:21)

Добрый день господа
Наша предприятие мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Днепре. Вас может заинтересовать:
интерьерный водопад по стеклу
водопад в интерьере квартиры
водопад на стене в квартире
стена с водопадом
декоративные искусственные водопады


Наша сайт - http://aqua.creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=http://water.creativehome.net.ua>изготовление декоративных водопадов</a>
<a href=http://vodopad.creativehome.net.ua>водопад по стеклу в квартире</a>
<a href=http://waterfall.creativehome.net.ua>домашний водопад с подсветкой</a>

декоративный водопад в квартире

(Antoniogdl, 2021.05.04 19:05)

Добрый день дамы и господа
Наша компания мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Киеве. Вас может заинтересовать:
купить водопад для квартиры
стена водопад цена
комнатные водопады по стеклу
водопад на стену купить
искусственный водопад в интерьере


Наша сайт - https://creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=http://water.creativehome.net.ua>настенные водопады в квартире</a>
<a href=http://waterfall.creativehome.net.ua>декоративный водопад в квартире</a>
<a href=http://aqua.creativehome.net.ua>водопад в доме</a>

искусственные водопады киев

(Antoniofzx, 2021.05.04 18:57)

Добрый день товарищи
Наша предприятие мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Киеве. Вас может заинтересовать:
водопад на стену купить
декоративный водопад цена
домашний водопад с подсветкой
водопад в доме
декоративный водопад в квартире купить


Наша сайт - http://aqua.creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=http://waterfall.creativehome.net.ua>искусственные фонтаны водопады</a>
<a href=http://vodopad.creativehome.net.ua>квартирные водопады</a>
<a href=http://decor.creativehome.net.ua>декоративные настенные водопады</a>

водопад в интерьере квартиры

(Antoniobbo, 2021.05.04 18:50)

Добрый день друзья
Наша компания мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в г.Львов. Вас может заинтересовать:
домашние водопады в квартире
стеклянные водопады
водопад на стене
водная стена
декоративные водопады для дома купить


Наша сайт - http://water.creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=http://water.creativehome.net.ua>водопад под стеклом</a>
<a href=http://aqua.creativehome.net.ua>водопад на стекле</a>
<a href=http://water.creativehome.net.ua>декоративные настенные водопады</a>

искусственный водопад в квартире цена

(Antonioqvr, 2021.05.04 18:43)

Приветствую Вас дамы и господа
Наша фирма мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Харькове. Вас может заинтересовать:
водопад под стеклом
декоративная стена водопад
водопад в интерьере квартиры
стена водопад цена
стеклянная стена с водой


Наша сайт - http://waterfall.creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=http://waterfall.creativehome.net.ua>домашние фонтаны водопады купить</a>
<a href=http://waterfall.creativehome.net.ua>домашний водопад с подсветкой</a>
<a href=http://waterfall.creativehome.net.ua>стена с водопадом</a>

декоративные настенные водопады

(Antonioyka, 2021.05.04 18:35)

Добрый день дамы и господа
Наша предприятие мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Днепре. Вас может заинтересовать:
искусственный водопад в квартире цена
домашние водопады в квартире
декоративные водопады для дома купить
фонтаны и водопады для дома
комнатные водопады по стеклу


Наша сайт - http://vodopad.creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=https://creativehome.net.ua>комнатные водопады по стеклу</a>
<a href=http://vodopad.creativehome.net.ua>фонтан стена воды</a>
<a href=https://creativehome.net.ua>декоративные искусственные водопады</a>

декоративные водопады для дома купить

(Antonioufe, 2021.05.04 18:26)

Доброго времени суток товарищи
Наша организация мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в г.Львов. Вас может заинтересовать:
купить водопад для квартиры
водопад в доме
декоративные комнатные водопады
домашний водопад по стеклу цена
декоративный водопад в квартире купить


Наша сайт - http://water.creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=http://vodopad.creativehome.net.ua>водопад по стеклу в квартире</a>
<a href=https://creativehome.net.ua>декоративный водопад цена</a>
<a href=https://creativehome.net.ua>домашний водопад купить</a>

домашний водопад купить

(Antoniojhm, 2021.05.04 18:19)

Добрый день дамы и господа
Наша компания мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Одессе. Вас может заинтересовать:
искусственный водопад в интерьере
водопад в квартире дизайн интерьера
декоративный водопад в квартире купить
интерьерный водопад по стеклу
стена с водопадом


Наша сайт - http://vodopad.creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=https://creativehome.net.ua>стена с водопадом</a>
<a href=http://waterfall.creativehome.net.ua>водопад на стене в квартире</a>
<a href=http://vodopad.creativehome.net.ua>купить водопад для квартиры</a>

домашний водопад цена

(Antoniooju, 2021.05.04 18:10)

Добрый день господа
Наша фирма мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Одессе. Вас может заинтересовать:
комнатные водопады по стеклу
купить водопад для квартиры
водопад из стекла
декоративные настенные водопады
искусственные фонтаны водопады


Наша сайт - http://aqua.creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=http://water.creativehome.net.ua>водопад в интерьере квартиры</a>
<a href=http://water.creativehome.net.ua>искусственный водопад для дома</a>
<a href=http://aqua.creativehome.net.ua>водопад в интерьере квартиры</a>

домашний водопад купить

(Antoniogtd, 2021.05.04 18:02)

Привет господа
Наша организация мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Одессе. Вас может заинтересовать:
водопад на стене в квартире
декоративный водопад цена
искусственный водопад в квартире цена
декоративный водопад в квартире
декоративная стена водопад


Наша сайт - http://aqua.creativehome.net.ua

Заходите и выбирайте - <a href=https://creativehome.net.ua>декоративный водопад в квартире</a>
<a href=http://aqua.creativehome.net.ua>стена водопад в квартире</a>
<a href=http://decor.creativehome.net.ua>водяная стена</a>


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49

Következő » 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Május / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 39298
30 nap: 1026
24 óra: 45