Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barátok és Szerelmek

 Január 27 Kedd


Ásítás hortyogás és Bolevard of broken dreams kb erre keltem….. na meg miss Dina visongására…. tehát ez a nap jól indult!!! Na és miután felkeltem sem lustálkodhattam mivel a gonosz Bencéék bekapcsoltak valami szar hörgést ami annyira borzasztó volt hogy szerintem még egy medve is fel kelt volna a téli álmából. Na és mivelhogy még a többiek aludtak, azt találtam ki hogy ráugrok Henire …. de ez túlságosan megerőltető feladat lett volna szóval inkább lementem úszni egyet a szálloda medencéjében. A víz nagyon jó volt mert az izomlázam miatt baromira fájt a lábam tehát jót tett neki a víz. De miután úsztam vagy 3 hosszat utána vettem észre hogy nem egyedül vagyok (biztos az álmosság teszi vagy lehet hogy alvaúszó vagyok J) de az biztos hogy nem voltam egyedül mert ott volt Dave is .

- Szia- köszönt rám, mire én már teljesen felébredtem- az biztos hogy jobban úszol mint ahogy síelsz!- röhögött.

-Ooo ez gonosz volt – játszottam el a megsértettet- én nem csak hogy jobban síelek mint te hanem sokkal profibban is!

-Ha a risza sízés a profi akkor én inkább maradok béna- mondta mosolyogva (azt ugye tudni kell hogy a Dave által nevezett riszasízés mint síelés fajta nem létezik ezt az elnevezést az én síelésemre találták ki ami annyit tesz hogy nagyon  kis kanyarokat csinálok tehát riszasízek!!! J) És elkezdett volna szép lassan bemászni a medencébe de én megelőztem és egy jól irányzott húzással berántottam a vízbe.

-Ez mi volt- kérdezte csuromvizes hajjal de én akkor már nem voltam ott mert megijedtem hogy egy két évvel idősebb fiú fog „kinyírni”!!! És elkezett utánam úszni!! – Úgyis elkaplak ne is próbálkozz!

-Ahha persze ….. nem hiszem hogy elkapsz egy olyan csajt aki 6 éve úszik- és most én röhögtem…… de a nagy röhögésem közben nem vettem észre hogy Dave kimászott a vízből és…… és RÁMUGROTT(?)

-Na most ki röhög?- vigyorgott amikor már kimásztam a medencéből.

Jól van győztél- adtam meg magam- de a sípályán úgyis én vagyok a menőbb- mondtam és elindultunk felfelé mert már lekéstük a reggelit. Közben beszélgettünk és valahogy Heniékre terelődött a szó:

- Tudod van az a barátnőd az a …….. az akinek sötétbarna hosszú haja van és olyan furi neve…..- kezdte Dave.

-Heni?? -

-Igen na ő… szerinted neki bejön Ricsi???

Öööö…. miért kérdezed???

-Azért mert tegnap amikor volt a felelsz vagy merszezés - kezdte Dave a magyarázatát- akkor Ricsi hamarabb elment merthogy „mennie kell” ami ugye egy táborban elég fura és utána elment és csak ………….

-És csak - vágtam a szavába- későn ért vissza a szobába pont mint Heni ugye???

-Igen.

-Te jó ég ezek össze jöttek- kiáltottam fel boldogan de utána elgondolkoztam Dave mosolyát látva!……. lehet hogy neki Ricsi beszámolt erről már tegnap és így akarta hogy én is megtudjam……… de Heni miért titkolózik?…….

A sípályán már együtt síeltünk a fiúkkal és rájöttem hogy mindannyian jó fejek és most már nem csak Davvel hanem Ricsivel és Bencével is egész sokat beszélgettem… megtudtam mondjuk hogy ők együtt szoktak járni síelni és azt is hogy Bencének EGYÁLTALÁN nem jön be (Miss.) Dina. Tehát így telt a délelőttünk…… Ebéd után viszont Kati néni (az egyetlen tanár aki foglalkozik is a gyerekekkel és nem csak azért jött hogy a családjával síeljen és mellesleg Lara anyuja) ránk bízott (rám és Adélra mert Lara elment snowboardozni) egy csomó emberkét és velük síeltünk…… két taggal eddig találtam egy titkos erdei utat ami nagyon baba volt és meg akartuk mutatni a többieknek. Miután lejárt a „bébiszitterkedésünk” megkerestük Bencééket akik időközben felvettek ilyen mini sí leceket és azokkal pörögtek lefelé a dombon. Na szóval nekik is megmutattuk az erdei utat!

-Merre kell menni-kérdezte Ricsi.

-A harmadik elágazásnál balra- mondtam és elindultam a pálya tetejéről Adél után.
De egyszer csak egy nagy sikítást, puffanást és reccsnést lehettet hallani és amikor oda értem megláttam Adélt egy fába akadva nyöszörögni és akkor nem bírtam tovább elröhögtem magam.
Adél rám nézett és belőle is kitört a röhögés. Tehát két lány vihogott az erdőben fetrengve, úgy hogy az egyik bele van akadva egy fába…. körübelül ez a kép fogadhatta Ricsiéket akik akkor értek oda hozzánk segíteni.

-Ti mi a francot csináltok-szállt be a vihogásba Bence.

-Röhögünk?- kérdeztem mintha nem lenne egyértelmű.
Na de sajnos abba kellet hagynunk a fetrengést a hóban mivel már elmúlt 4 óra így indulni kellett vissza a a buszhoz.

Este a szálláson ráakartam venni magam hogy beszéljek Henivel…. mert hogy magától nem hozta szóba azt a nagyon is fontos információt hogy ők járnak Ricsivel….. de nem tettem meg inkább Davet faggattam hogy ő tudott e erről:

-Dave te amúgy tudtad már tegnap hogy Ricsi és Heni összejöttek???

-Nem fogalmam sem volt róla …. és szerintem nem is biztos hogy együtt vannak mert ilyen erővel arra is lehetett volna azt hinni hogy ugye mi reggel lent ökörködtünk a medencénél…. hogy mi együtt vagyunk!! – mondta szerintem teljesen jogosan.

-Igaz…… derítsük ki!- mondtam és elég fura fejet vághattam mivel Dave elkezdett röhögni!

-Mivan??? Mi az hogy derítsük ki….. kérdezzük meg tőlük…?- Értetlenkedett.

-Nem dehogy –vágtam rá- figyu a terv a következő: Ugye ha elmennek este rendizni akkor mi megtudhatjuk hogy együtt vannak .. ÉS Heni mondta hogy később fog csak jönni lefeküdni…..Tehát nyomoznunk kell!! Gyere 9-re a szobánkhoz fekete ruhában! Oké??

-Ahha persze … buktassuk le őket- dörzsölte össze a kezét mire mind a ketten el kezdtünk röhögni.

Este 9-kor kopogtatott valaki az ajtón …..( júj ez tiszta olyan mint egy krimibe ….. Este kilenckor kopogtatott valaki az ajtón a lány ajtót nyitott és akkor …. egy kés szorult a nyakához….. majd megfagyott a vér az ereiben és nem lélegzett többé….. De most komolyan) az a valaki mint ahogy ez előre tudható volt nem a sikoly állt az ajtóban hanem Dave talpig feketében. Na és akkor kezdődött a „Lessük meg Ricsit és Henit hogy járnak e” vagy rövidebben a „LMRÉHHJE” hadművelet……

Lassan lesomfordáltunk a buliszobába… ahol persze nem voltak…..majd elmentünk az ebédlőbe ahol szintén nem voltak ……majd benyitottunk a wc-be ahonnan érdekes hango szűrődtek ki de mint utólag kiderüt csak a takarító néni súrolta a csapot…… és végül kimentünk a kertbe ahol egy padon üldögéltek kéz a kézben a mi „bűnöseink”!!!

-Menjünk oda és beszélünk a fejjükkel- mondtam és épen akartam volna kimászni a fa mögül ami a búvóhelyünkkül szolgált de Dave visszarántott.

-Nem szabad… majd holnap beszélünk a fejükkel de most ne zavarjuk meg őket mert rájuk hozzuk a frászt és az is lehet hogy Heni kiabálni fog és felkeltik az egész szállodát- mondta Dave tök jogosan.
Így vissza mentünk a szobáinkba és Én személy szerint rögtön bealudtam… de elhatároztam hogy ha holnap reggel nem is este mindenképpen beszélek Henivel.
VÉGE A 3. NAPNAK!!
Véleményt ide!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Покупка биткоинтов с самой низкой комисией

(ScottFah, 2020.09.29 09:32)

На самом деле все довольно элементарно. Живу всевозможные
стороннии сервисы для приобретения BTC, впрочем этот метод
не всякий раз считается безвредным.
<a href=https://hydra-official-website.com> Гидра ссылка</a>
<a href=https://hydrahelp24.com>Гидра официальный сайт</a>
<a href=https://hydra24shop.net> как зайти на hydra</a>
<a href=https://hydrahelp24.com> как зайти на hydra</a>
<a href=https://www.hydra2web-site-zerkalo.top> Hydra сайт</a>
<a href=https://hydra2web-site.com> как зайти на гидру с компьютера</a>
<a href=https://hydra-website.ru> Гидра ссылка</a>

Jaroslaw Wrobel PGNiG

(Ralphpeele, 2020.09.29 04:02)

<a href=http://pgnig-jaroslaw-wrobel.jaroslaw-wrobel.pl/>Jaroslaw Wrobel PGNiG</a>

Отзыв о Richpush обман вебмастера на 874 долларов

(RichGat, 2020.09.28 17:12)

Всем привет... kingablogja.eoldal.hu

В этой статье <a href=https://obzoroff.shop/richpush/>отзыв Richpush</a> я подробно хочу рассказать как меня кинули на 962 долларов.

Сеть пуш трафика обманным путём получает деньги с вебмастеров <a href=https://obzoroff.shop/richpush/>отзыв Richpush</a> и поставляет им некачественный трафик с 16432 дорвеев

Эта тема обсуждается и на других сайтах и форумах <a href=http://harmoniahangszer.hu/component/k2/item/45-portfolio-content-10/>Отзыв о Richpush обман вебмастера на 843 долларов</a> fcd1cfa

Желаю Вам не попасться на эту авантюру!

genetic franciscan Oxiftnito

(Raymondecofe, 2020.09.27 15:30)

watch ghost in the shell solid state society english dub super khiladi return full movie in hindi
<a href=http://pirisukudochi35.inoxdvr.com/1070.html>vitreous </a>
the ghost and the darkness movie youtube film the heirs episode 1 subtitle indonesia
<a href=http://tonarishimishi72.inoxdvr.com/1333.html>astrological </a>
secret circle season 1 episode 13 cucirca tmpgenc dvd author 3 with divx authoring 4
<a href=http://chibakukiomo34.inoxdvr.com/2000.html>retroflex </a>
xbox one trailer come and get it tu jaan hau hamar bhojpuri movies songs
<a href=http://wamusaijichi13.inoxdvr.com>http://wamusaijichi13.inoxdvr.com</a>
<a href=http://yaokonagoi26.inoxdvr.com>http://yaokonagoi26.inoxdvr.com</a>
<a href=http://chigizasakusa45.4khdcamera.com>http://chigizasakusa45.4khdcamera.com</a>
<a href=http://dzukiritsushichi26.inoxdvr.com>http://dzukiritsushichi26.inoxdvr.com</a>
<a href=http://gumatsukeii54.inoxdvr.com>http://gumatsukeii54.inoxdvr.com</a>

salo or the 120 days of sodom film izle jabardasth comedy show etv all full episodes

Интересные фотоподборки

(Timothywrarp, 2020.09.25 22:53)

Приветствую всех!
Нашел интересную информацию на этом сайте: http://agentmdk.ru :
фото осень природа http://agentmdk.ru/priroda/
<a href=http://agentmdk.ru/art/>век искусства</a> детское искусство
http://agentmdk.ru/foto-prikoly-interesnoe/5233-proizvodstvo-samoletov-il-76-i-tu-204-na-zavode-aviastar-sp.html Производство самолётов Ил-76 и Ту-204 на заводе «Авиастар-СП»
Красивые девушки с татуировками <a href=http://agentmdk.ru/interesnoe/11390-krasivye-devushki-s-tatuirovkami.html> Красивые девушки с татуировками </a>
http://agentmdk.ru/foto-prikoly-interesnoe/4091-kak-geroi-igry-prestolov-izmenilis-za-5-let.html

Полезные сайты которые помогут решить все сложные вопросы

(RobertDog, 2020.09.21 02:18)


Переходите по ссылке: <a href="https://hydraruzxnpew4af.com" title="ссылка на гидру в тор">ссылка на гидру в тор</a> - и бросайте употреблять разные гадости не губите свое здоровье.

Жизнь на юге

(Danil, 2020.09.20 17:43)


<a href=https://south.life/>абинск город</a>

hand foot syndrome treatment infoforwomen.be

(infoforwomen.be, 2020.09.19 12:26)


I really like it when individuals come together and share ideas. Great website, stick with it! liese.infoforwomen.be/map16.php hand foot syndrome treatment

Frissítő fürdők Domodedovo

(Malemits, 2020.09.18 23:33)

<a href=https://megaremont.pro/domodedovo-restavratsiya-vann>Domodedovo festőfürdők</a>

vpqtgvxhfxsn

(tgqcrpxr, 2020.09.18 00:14)

price of viagra https://pharmexpresshop.com/ - order viagra pills
best male enhancements
buy viagra cheap <a href=https://pharmexpresshop.com/#>womens viagra</a> generic viagra reviews

фильмы 2020 смотреть хорошем бесплатно военные

(AnthonyNag, 2020.09.16 14:32)

Привет! класный у вас сайт!
Нашел сериальную базу кино: <a href=http://kinobunker.net/>лучшие новые мелодрамы смотреть онлайн</a>
Тут: <a href=http://kinobunker.net/fentezi/>фэнтези лучшее онлайн бесплатно без регистрации</a> фэнтези 2020 лучшее смотреть бесплатно список 2020
Здесь: http://kinobunker.net/11513-drugoy-mir-voyny-krovi-underworld-blood-wars-2016.html Другой мир: Войны крови / Underworld: Blood Wars (2016) смотреть онлайн бесплатно
Здесь: http://kinobunker.net/705-nachalis-semki-vtorogo-sezona-pod-kupolom.html

Cleaning services nyc Masterfully designed!

(MSNYCstoord, 2020.09.15 17:46)

The cleaning business performs cleaning of rooms of various sizes as well as setups.

The business's experts provide cleaning up with the help of modern-day innovations, have unique tools, and additionally have certified cleaning agents in their collection. Along with the above benefits, glass of wines offer: favorable rates; cleaning in a short time; premium quality outcomes; more than 100 positive reviews. Cleaning workplaces will aid keep your office in order for the most productive work. Any type of firm is very crucial environment in the group. Cleansing services that can be ordered cheaply now can assist to prepare it and supply a comfy room for labor.

If necessary, we leave cleansing the cooking area 2-3 hours after putting the order. You obtain cleaning up as soon as possible.

We provide specialist <a href=https://maidservicenyc.pro/>maids</a> for personal clients. Utilizing European equipment as well as accredited devices, we accomplish maximum results and provide cleaning in a short time.

We provide price cuts for those that utilize the service for the first time, as well as positive regards to participation for normal consumers.

Our friendly group offers you to get familiarized with beneficial regards to participation for company customers. We sensibly approach our activities, tidy utilizing expert cleaning products and also specific devices. Our staff members are trained, have clinical books as well as know with the nuances of removing facility and hard-to-remove dust from surfaces.

We supply premium cleaning for large enterprises and also small firms of various instructions, with a discount rate of approximately 25%.

jrfycnaiikwo

(lbxcxade, 2020.09.14 15:32)

cialis 5mg https://getcialisgen.com/# - cialis walmart
cialis super active
generic tadalafil <a href=https://getcialisgen.com/>generic for cialis</a> cheap cialis

Zománc fürdő Podolszkban

(Carasype, 2020.09.13 11:35)

<a href=https://megaremont.pro/podolsk-restavratsiya-vann/emalirovka>Zománc fürdő Podolszkban</a>

xkdcgmxjdgkc

(bhxdmrbw, 2020.09.11 18:41)

otc viagra https://viagaraca.com/ - viagra prescription
generic viagra without a doctor prescription
sildenafil generic vs viagra <a href=https://viagaraca.com/>generic viagra</a> generic viagra for sale

Home cleaning nyc I want to see it in my house. Done great.

(MSNYCstoord, 2020.09.11 05:35)

The cleansing company performs cleansing of rooms of numerous dimensions and also arrangements.

The firm's professionals provide cleaning with the aid of contemporary innovations, have special devices, as well as likewise have accredited detergents in their collection. Along with the above benefits, red wines supply: favorable prices; cleansing in a short time; premium quality outcomes; more than 100 positive reviews. Cleansing workplaces will aid keep your work environment in order for the most efficient job. Any kind of business is incredibly important atmosphere in the group. Cleansing services that can be purchased inexpensively currently can assist to arrange it and also give a comfy space for labor.

If necessary, we leave cleaning the kitchen area 2-3 hrs after positioning the order. You get cleaning immediately.

We offer expert <a href=https://maidservicenyc.pro/>maid service nyc</a> for private clients. Utilizing European equipment and licensed tools, we achieve maximum outcomes and also give cleaning quickly.

We provide discounts for those that use the service for the very first time, along with positive regards to participation for regular consumers.

Our friendly group uses you to obtain familiarized with favorable regards to cooperation for corporate customers. We properly approach our activities, tidy making use of specialist cleansing products as well as customized devices. Our employees are trained, have clinical books and know with the nuances of removing complicated as well as hard-to-remove dust from surface areas.

We provide top quality cleansing for big enterprises as well as small firms of different instructions, with a discount rate of as much as 25%.

navigational gennick[FevuDbGtWesDDheL,5,9]

(RonaldTUS, 2020.09.08 18:15)

air penny v invisibility cloak release date
<a href=http://watasagakusa49.hopto.org/221.html>bedraggled </a>
jai ho teaser trailer salman khan republic day 2017
http://nkisanjiko87.hopto.org/394.html

ruaoyxwsblst

(ysbywfvj, 2020.09.05 12:47)

sildenafil generic https://viagarat.com/ - female viagra
canadian pharmacies
buy viagra internet <a href=https://viagarat.com/#>order viagra online</a> buy viagra cheap

Вьетнам использует платформу на блокчейне akaChain для ускорения цифровизации страны

(AskerPioli, 2020.09.05 04:09)

https://bit.ly/3lLNjrD - Реферат телевидение


http://merchprint.ru - Свитшоты-40%

taking half a cialis Epini

(daily cialis online, 2020.09.02 18:21)

Cialis Dosage 40 Mg evelve https://cialisse.com/ - Cialis haidly Amoxicillin And Atenolol HaryAddida <a href=https://cialisse.com/#>Cialis</a> violla Buy Birth Control From Thailand


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő » 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2020 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 31755
30 nap: 1157
24 óra: 37