Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barátok és Szerelmek

 Január 27 Kedd


Ásítás hortyogás és Bolevard of broken dreams kb erre keltem….. na meg miss Dina visongására…. tehát ez a nap jól indult!!! Na és miután felkeltem sem lustálkodhattam mivel a gonosz Bencéék bekapcsoltak valami szar hörgést ami annyira borzasztó volt hogy szerintem még egy medve is fel kelt volna a téli álmából. Na és mivelhogy még a többiek aludtak, azt találtam ki hogy ráugrok Henire …. de ez túlságosan megerőltető feladat lett volna szóval inkább lementem úszni egyet a szálloda medencéjében. A víz nagyon jó volt mert az izomlázam miatt baromira fájt a lábam tehát jót tett neki a víz. De miután úsztam vagy 3 hosszat utána vettem észre hogy nem egyedül vagyok (biztos az álmosság teszi vagy lehet hogy alvaúszó vagyok J) de az biztos hogy nem voltam egyedül mert ott volt Dave is .

- Szia- köszönt rám, mire én már teljesen felébredtem- az biztos hogy jobban úszol mint ahogy síelsz!- röhögött.

-Ooo ez gonosz volt – játszottam el a megsértettet- én nem csak hogy jobban síelek mint te hanem sokkal profibban is!

-Ha a risza sízés a profi akkor én inkább maradok béna- mondta mosolyogva (azt ugye tudni kell hogy a Dave által nevezett riszasízés mint síelés fajta nem létezik ezt az elnevezést az én síelésemre találták ki ami annyit tesz hogy nagyon  kis kanyarokat csinálok tehát riszasízek!!! J) És elkezdett volna szép lassan bemászni a medencébe de én megelőztem és egy jól irányzott húzással berántottam a vízbe.

-Ez mi volt- kérdezte csuromvizes hajjal de én akkor már nem voltam ott mert megijedtem hogy egy két évvel idősebb fiú fog „kinyírni”!!! És elkezett utánam úszni!! – Úgyis elkaplak ne is próbálkozz!

-Ahha persze ….. nem hiszem hogy elkapsz egy olyan csajt aki 6 éve úszik- és most én röhögtem…… de a nagy röhögésem közben nem vettem észre hogy Dave kimászott a vízből és…… és RÁMUGROTT(?)

-Na most ki röhög?- vigyorgott amikor már kimásztam a medencéből.

Jól van győztél- adtam meg magam- de a sípályán úgyis én vagyok a menőbb- mondtam és elindultunk felfelé mert már lekéstük a reggelit. Közben beszélgettünk és valahogy Heniékre terelődött a szó:

- Tudod van az a barátnőd az a …….. az akinek sötétbarna hosszú haja van és olyan furi neve…..- kezdte Dave.

-Heni?? -

-Igen na ő… szerinted neki bejön Ricsi???

Öööö…. miért kérdezed???

-Azért mert tegnap amikor volt a felelsz vagy merszezés - kezdte Dave a magyarázatát- akkor Ricsi hamarabb elment merthogy „mennie kell” ami ugye egy táborban elég fura és utána elment és csak ………….

-És csak - vágtam a szavába- későn ért vissza a szobába pont mint Heni ugye???

-Igen.

-Te jó ég ezek össze jöttek- kiáltottam fel boldogan de utána elgondolkoztam Dave mosolyát látva!……. lehet hogy neki Ricsi beszámolt erről már tegnap és így akarta hogy én is megtudjam……… de Heni miért titkolózik?…….

A sípályán már együtt síeltünk a fiúkkal és rájöttem hogy mindannyian jó fejek és most már nem csak Davvel hanem Ricsivel és Bencével is egész sokat beszélgettem… megtudtam mondjuk hogy ők együtt szoktak járni síelni és azt is hogy Bencének EGYÁLTALÁN nem jön be (Miss.) Dina. Tehát így telt a délelőttünk…… Ebéd után viszont Kati néni (az egyetlen tanár aki foglalkozik is a gyerekekkel és nem csak azért jött hogy a családjával síeljen és mellesleg Lara anyuja) ránk bízott (rám és Adélra mert Lara elment snowboardozni) egy csomó emberkét és velük síeltünk…… két taggal eddig találtam egy titkos erdei utat ami nagyon baba volt és meg akartuk mutatni a többieknek. Miután lejárt a „bébiszitterkedésünk” megkerestük Bencééket akik időközben felvettek ilyen mini sí leceket és azokkal pörögtek lefelé a dombon. Na szóval nekik is megmutattuk az erdei utat!

-Merre kell menni-kérdezte Ricsi.

-A harmadik elágazásnál balra- mondtam és elindultam a pálya tetejéről Adél után.
De egyszer csak egy nagy sikítást, puffanást és reccsnést lehettet hallani és amikor oda értem megláttam Adélt egy fába akadva nyöszörögni és akkor nem bírtam tovább elröhögtem magam.
Adél rám nézett és belőle is kitört a röhögés. Tehát két lány vihogott az erdőben fetrengve, úgy hogy az egyik bele van akadva egy fába…. körübelül ez a kép fogadhatta Ricsiéket akik akkor értek oda hozzánk segíteni.

-Ti mi a francot csináltok-szállt be a vihogásba Bence.

-Röhögünk?- kérdeztem mintha nem lenne egyértelmű.
Na de sajnos abba kellet hagynunk a fetrengést a hóban mivel már elmúlt 4 óra így indulni kellett vissza a a buszhoz.

Este a szálláson ráakartam venni magam hogy beszéljek Henivel…. mert hogy magától nem hozta szóba azt a nagyon is fontos információt hogy ők járnak Ricsivel….. de nem tettem meg inkább Davet faggattam hogy ő tudott e erről:

-Dave te amúgy tudtad már tegnap hogy Ricsi és Heni összejöttek???

-Nem fogalmam sem volt róla …. és szerintem nem is biztos hogy együtt vannak mert ilyen erővel arra is lehetett volna azt hinni hogy ugye mi reggel lent ökörködtünk a medencénél…. hogy mi együtt vagyunk!! – mondta szerintem teljesen jogosan.

-Igaz…… derítsük ki!- mondtam és elég fura fejet vághattam mivel Dave elkezdett röhögni!

-Mivan??? Mi az hogy derítsük ki….. kérdezzük meg tőlük…?- Értetlenkedett.

-Nem dehogy –vágtam rá- figyu a terv a következő: Ugye ha elmennek este rendizni akkor mi megtudhatjuk hogy együtt vannak .. ÉS Heni mondta hogy később fog csak jönni lefeküdni…..Tehát nyomoznunk kell!! Gyere 9-re a szobánkhoz fekete ruhában! Oké??

-Ahha persze … buktassuk le őket- dörzsölte össze a kezét mire mind a ketten el kezdtünk röhögni.

Este 9-kor kopogtatott valaki az ajtón …..( júj ez tiszta olyan mint egy krimibe ….. Este kilenckor kopogtatott valaki az ajtón a lány ajtót nyitott és akkor …. egy kés szorult a nyakához….. majd megfagyott a vér az ereiben és nem lélegzett többé….. De most komolyan) az a valaki mint ahogy ez előre tudható volt nem a sikoly állt az ajtóban hanem Dave talpig feketében. Na és akkor kezdődött a „Lessük meg Ricsit és Henit hogy járnak e” vagy rövidebben a „LMRÉHHJE” hadművelet……

Lassan lesomfordáltunk a buliszobába… ahol persze nem voltak…..majd elmentünk az ebédlőbe ahol szintén nem voltak ……majd benyitottunk a wc-be ahonnan érdekes hango szűrődtek ki de mint utólag kiderüt csak a takarító néni súrolta a csapot…… és végül kimentünk a kertbe ahol egy padon üldögéltek kéz a kézben a mi „bűnöseink”!!!

-Menjünk oda és beszélünk a fejjükkel- mondtam és épen akartam volna kimászni a fa mögül ami a búvóhelyünkkül szolgált de Dave visszarántott.

-Nem szabad… majd holnap beszélünk a fejükkel de most ne zavarjuk meg őket mert rájuk hozzuk a frászt és az is lehet hogy Heni kiabálni fog és felkeltik az egész szállodát- mondta Dave tök jogosan.
Így vissza mentünk a szobáinkba és Én személy szerint rögtön bealudtam… de elhatároztam hogy ha holnap reggel nem is este mindenképpen beszélek Henivel.
VÉGE A 3. NAPNAK!!
Véleményt ide!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

A Google ReCaptcha-2 és ReCaptcha-3 legjobb megoldása

(Lolitomup3386, 2021.06.18 17:03)

XEvil-a legjobb captcha megoldó eszköz korlátlan számú megoldással, szálszámkorlátok és a legnagyobb pontosság nélkül!
XEvil 5.0 támogatás több mint 12.000 típusú kép-captcha, tartalmazza ReCaptcha, Google captcha, Yandex captcha, Microsoft captcha, Steam captcha, SolveMedia, ReCaptcha-2 és (igen!!!) ReCaptcha-3 is.

1.) Rugalmasan: beállíthatja a logikát a nem szabványos captchákhoz
2.) Könnyű: csak indítsa el a XEvil-t, nyomja meg az 1 gombot - Ez automatikusan elfogadja a captchas-t az alkalmazásból vagy a szkriptből
3.) Gyors: 0,01 másodperc egyszerű captchas, ról ről 20..40 másodperc a ReCaptcha-2-re, és kb. 5...8 másodperc a ReCaptcha-3 számára

Használhatja XEvil bármilyen SEO / SMM szoftver, bármilyen értelmező jelszó-ellenőrző, bármilyen analitikai alkalmazás, vagy bármilyen egyéni script:
XEvil támogatja a legtöbb jól ismert anti-captcha szolgáltatások API: 2Captcha.com, RuCaptcha, AntiGate (Anti-Captcha), DeathByCaptcha, etc.

Érdekel? Csak keressen a Google "XEvil" további információért
Olvassa el ezt - akkor működik! ;)

XEvil.Net

Üdvözlettel, Lolitymup3830

пробить скважину для воды

(Donaldvzc, 2021.06.18 14:01)

Доброго времени суток дамы и господа
О компании КОНТАКТЫ ДОКУМЕНТЫ ОТЗЫВЫ НАШИ РАБОТЫ
Буровая компания «БурТехСервис» образована в апреле 2010 года и с тех пор активно осуществляет свою деятельность, не испытывая дефицита работы. Штат специалистов 10 человек позволяет нам быть задействованными в нескольких проектах одновременно. Наши сотрудники отличаются высоким уровнем профессионализма и обладают опытом деятельности в этой сфере вот уже 10 лет. Мы специализируемся на решении задач по комплексному водоснабжению и канализации в частных домах и коттеджах под ключ, осуществляем сервисное обслуживание и ремонт скважин, устанавливаем фильтры для очистки воды, а также другие специальные виды работ по бурению скважин широкого назначения – скважины на песок и артезианские скважины, находящиеся на глубине от 20 до 200 м.

burtehservice-logo
Мы - профессионалы своего дела!
Мы специализируемся на бурении и обустройстве скважин любой сложности. Пробурили уже более тысячи скважин. Каждый новый проект давал нам возможность расти и расширяться, учиться и совершенствовать свое мастерство в этой сфере. Мы не привыкли видеть в Вас клиента, мы хотим, чтобы на время нашего сотрудничества Вы стали нашим партнером, с которым пройдя путь от начального этапа Вашего заказа, мы выйдем на конечный рубеж доставив Вам комфорт от осуществленных нами услуг. Мы рады раскрыть свой потенциал на ваших объектах и готовы к сотрудничеству.

Дубовик Евгений Викторович - Индивидуальный предприниматель.
Основные виды деятельности:
Бурение скважин на воду;
Монтаж систем водоснабжения;
Монтаж фильтров водоочистки;
Монтаж систем канализации;
Сервисное обслуживание систем водоснабжения, водоочистки и канализации;
История в цифрах
2010 — Год основания компании. Специалисты компании «БурТехСервис» оказывают услуги комплексного водоснабжения объектов. Штат сотрудников включает специалистов, имеющих аккредитацию, а также специалистов с опытом работы не менее 10 лет в данной сфере.

2014 — Компания динамично развивается, наращивает объемы выполняемых работ по обеспечению частных лиц и предприятий водой, строительство ВЗУ, бурение промышленных скважин, работы в Минской области и регионах Гродненской области.

2020 — Сегодня компания «БурТехСервис» занимает одно из лидирующих мест среди буровых компаний оказывающих услуги по бурению скважин и водоснабжению объектов. Серьезный опыт вот уже 10 лет в оказываемых нами услугах. Сформированы все штатные единицы компании. Персонал постоянно повышает свою квалификацию. Наличие собственной буровой и строительной техники.

Предоставляемое оборудование
Компания «БурТехСервис» использует оборудование фирмы БурСпецТехника, Партнер, МОЗБТ.

Buy Zofran 8mg online

(Gemavfelow, 2021.06.17 22:10)

Buy Aleve 250 mg online <a href="https://getmoremdsg.com/archives/2021/349/#">Buy Aleve 500mg online</a> Generic Aleve 250 mg online <a href=https://getmoremdsg.com/archives/2021/349/#>Cheap Aleve</a> Buy Aleve 500mg online
Generic Clonidine online <a href="https://getmoremdsg.com/archives/2021/363/#">Cheap Clonidine 0.1mg</a> Clonidine 0.1 mg for sale <a href=https://getmoremdsg.com/archives/2021/363/#>Buy Clonidine 0.1 mg online</a> Cheap Clonidine 0.1 mg
Propranolol 40mg cost <a href="https://getmoremdsg.com/archives/2021/360/#">Propranolol 20mg for sale</a> Buy Propranolol online <a href=https://getmoremdsg.com/archives/2021/360/#>Propranolol 80mg for sale</a> Propranolol 80mg cost
Ditropan 5mg price <a href="https://getmoremdsg.com/archives/2021/346/#">Ditropan 5 mg online</a> Ditropan 5mg for sale <a href=https://getmoremdsg.com/archives/2021/346/#>Ditropan 5 mg for sale</a> Buy Ditropan 5 mg online
Generic Doxazosin 2mg <a href="https://getmoremdsg.com/archives/2021/350/#">Doxazosin price</a> Doxazosin 1mg for sale <a href=https://getmoremdsg.com/archives/2021/350/#>Doxazosin price</a> Generic Doxazosin 1 mg online

скачать кэти перри rise

(Leizataift, 2021.06.15 10:31)

бывает канителившееся инкорпорэйтэд

http://www.spravinfo.ru/495-6153684.html
http://carmensouza-verdade-truthpressrelease.blogspot.com/2009/02/carmen20souza.html
https://xgm.guru/p/music/guitar/comments/12?postid=105981
https://www.beatles.ru/postman/forum_messages.asp?msg_id=14177&cfrom=1&showtype=0&cpage=3

0MIjtzsg3

Unique products. Roller skates, skateboards and scooters . to any place

(Nicoledob, 2021.06.10 10:01)

AllExpress Endless coupons, discounts, promotions and flash deals. Competitive Prices On More Than 100 Million Items. Check Out All Deals on AllExpress. 24*7 Customer care. Buyer's Protection. Free Shipping Worldwide. Secure Payment Method.


<a href=https://bit.ly/3v3EZXR>high quality. Smartwatch and gadgets . to any place</a>
<a href=https://bit.ly/3cpTG0U>fast. Skin care .constantly</a>
<a href=https://bit.ly/35c29AV>Unique products. Outerwear . to anywhere in the world</a>
<a href=https://torgovaya.xyz/ali>fast. Goods for fishes and aquariums .to order</a>
<a href=https://torgovaya.xyz/ali>fast. Blouses and shirts .to order</a>
@a

fast. Intimate goods . to any place

(Nicoledob, 2021.06.10 06:21)

AllExpress Endless coupons, discounts, promotions and flash deals. Competitive Prices On More Than 100 Million Items. Check Out All Deals on AllExpress. 24*7 Customer care. Buyer's Protection. Free Shipping Worldwide. Secure Payment Method.


<a href=https://bit.ly/3cpTG0U>inexpensive. Laptops .constantly</a>
<a href=https://bit.ly/3v3EZXR>inexpensive. Computer cables and sockets .constantly</a>
<a href=https://bit.ly/2TKdfKF>per day. Men's boots . to any place</a>
<a href=https://bit.ly/3cpTG0U>inexpensive. Equipment for campings and campaigns .always</a>
<a href=https://bit.ly/2TKdfKF>very fast. Pregnancy and motherhood .always</a>
@a

32fdF6CAb92f92199 Udine - Incontri Per Adulti ,Annabella

(JesusEquib, 2021.06.09 12:49)

Incontri Escort A Carpi - Annabella. Perugia
Incontri Per Adulti A CastellammareIncontri Per Sesso A SestoIncontri Escort A TivoliIncontri Donne A AcirealeIncontri Casuali A L’aquila
<b><a href=http://chilp.it/88ce1f0>Incontri Per Adulti</a></b>
<a href=http://chilp.it/e3f011e><img src="https://telegra.ph/file/8d696ed719a3c0992c6dd.jpg"></a>

Куплю дом Красноярск

(MalcomNug, 2021.06.08 22:15)

<a href=https://www.youtube.com/watch?v=ojV0jrdO28o&t=6s>Куплю дом Красноярск</a>

where can i get cheap cialis

(Stevenodoto, 2021.06.07 22:54)

cheap real cialis
<a href=https://geteasymdsone.com/>cheap generic viagra</a>
cheap-cialis.net
<a href="https://geteasymdsone.com/">roman viagra</a>
viagra sale karachi

hydroxychlor 200 mg

(chloroquine sulfate, 2021.06.07 10:50)

hydrochloraquine <a href="https://hydroxychloroquinex.com/#">generic chloroquine phosphate</a> difference between chloroquine phosphate and hydroxychloroquine

tadalafil 10 mg

(cialis tadalafil, 2021.06.07 09:10)

what is vidalista <a href="https://tadalisxs.com/#">tadalafil online</a> what are tadalafil tablets

Предложу бонусы Замочи сайт мошенника вирусные базы

(AntonVlasow, 2021.06.07 07:36)

Можем предложить вам профессиональную услугу:
"Ликвидация онлайн-сайтов конкурентов или мошенников!"
Спрашиваете, как?!
- Опыт нашей компании - десять лет.
- Применяем секретные методы.
- Наращивание огромной ссылочной массы с помощью вирусных ссылок.
- Поисковик молниеносно реагирует на наши используемые базы.
- Размещенные тексты на онлайн-сайте спамятся, что сразу делает их неуникальными.
- У нас огромные возможности и долгий практический опыт в данной сфере.

Стоимость услуги 6000py.
Полная отчётность.
Оплата: Киви, Yandex.Money, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Телега: @exrumer
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
электронка: support@xrumer.cc

Только эти!
А тАкож Работаем со Студиями!

can you buy levitra over the counter

(Allanrok, 2021.06.04 13:00)

buy cialis generic online cheap
<a href=https://geteasymdsone.com/>buy viagra online</a>
viagra online order
<a href="https://geteasymdsone.com/">generic viagra cost</a>
can you buy cialis over counter us

XXX for adults

(GabrielAcarf, 2021.06.04 07:14)

Great site. Chic design. I found a lot of interesting things here. Visit this beautiful site - and rate it
http://xxxbukake.xyz
http://virginities.xyz
http://cum-xxx.xyz
http://upskirted.xyz
http://doggiestyle.xyz
http://didlo.xyz
http://footjobxx.xyz
http://husten.xyz
http://latins.xyz
http://bottomed.xyz
XXX for adults

https://torgovaya.xyz/dhgate.com The best store

<a href=https://d-bests.com/ticket/view/71112015>XXX for adults</a> a33_78d

Спасительная магия

(Illona, 2021.06.03 23:52)


<a href=http://dr-ky.ru>экстрасенсорика это</a>

elitadalafill

(cialis generic, 2021.06.03 18:28)

tadalafil troche <a href="https://elitadalafill.com/">cheap cialis</a> vidalista tadalafil reviews

фертика кристалон

(agrohimjgx, 2021.06.03 07:30)

Добрый день господа!
Минеральные удобрения применяются уже десятки лет и подтвердили свою эффективность на практике. Перед тем, как приобретать удобрение, чтобы определить, чего конкретно не хватает в почве на ваших сотках – используйте лакмусовые индикаторные бумажки для определения кислотности почвы. И после этого, осознанно выбирайте необходимое удобрение, концентрат и регулятор кислотности для почвы. Kristalon разработал современные эргономичные составы минеральных удобрений и выпускаются в форме водорастворимых кристаллов и сбалансированным составом макро/микро элементов. Помимо увеличения роста растений, плоды, полученные с этих культур спокойно можно добавлять в детские и диетические блюда, что показывает максимальный уровень безопасности для здоровья. Для улучшения общего состава почвенного состава на вашем участке могут послужить комплексные минеральные удобрения, мелиоранты, гуминовые удобрения. Дополнительная подкормка и защита также помогут вам в борьбе за урожай и цветущий сад.
Нам будет приятно видеть у нас на вебресурсе
От всей души Вам всех благ!
http://mythbusters.xf.cz/profile.php?lookup=15963
http://straanka.xf.cz/profile.php?lookup=29714
http://best-mania.xf.cz/profile.php?lookup=5107
https://fest-news.kiev.ua/user/agrohimrhe/
http://cihyuan.joinbbs.net/viewthread.php?tid=1243032&extra=

Hello world

(EjvinUtids, 2021.06.03 04:10)

:)<a href=http://sv-barrisol.ru/>:)</a><a href=http://agro-archive.ru/>:)</a>:)

есть ли защитная пленка

(Antoniomic, 2021.06.02 14:02)

Доброго времени суток господа!
Предлагаем Вашему вниманию высококачественные профессиональные плёнки. Наша организация работает 15 лет на рынке этой продукции в Беларуси. Бизнес-центры, магазины, офисы, частные и жилые дома — за время своего существования на строительном рынке Беларуси компания «Защитные пленки» зарекомендовала себя как серьезная и профессиональная команда специалистов, готовых помочь своим заказчикам в реализации проектов любой сложности. Когда у вас на службе уникальные технологии комфорта, надежности и энергосбережения, все идеи легко воплотить в жизнь! При неправильном выборе партнера вы рискуете не только потерять деньги, затраченные на выполнение заказа, но и потратить время и средства на повторное изготовление стеклопакетов!Профессиональное нанесение оконных пленок на стекло и изготовление качественного противоударного стекла — это очень скрупулезная работа, требующая хорошего знания свойств пленок, многолетнего опыта работы специалистов, а также учета происходящих физических процессов при оклейке стекла.
http://zelaron.com/forum/member.php?u=658100
http://www.370103.ru/index/8-37955
http://aoooir.kz/user/Karolinaike/
http://ipet-hk.com/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=549942&extra=
http://eslihto.ru/user/Karolinaerj/

XXX Porn Videos XXX Movies

(TerryGrerb, 2021.05.31 15:14)

<b>Porn Free Porn Tube</b>
<b>Porn Movies and XXX Movies</b>
<b>XXX Videos Porn XXX</b>
<b>XXX Porn Tube Videos XXX Movies XXX</b>
Hot Porn Video and Porn Movies.
Free XXX Porn Tube & Videos.
Best XXX Video & Movies.
Porn XXX Video Sex Porn Videos.
Sex XXX Sex Movies Porn Movie.
Watch now the best free porn!!
Porn Tube, 100% Free
XXX Videos, Sex Movies, Porn Videos
Porn XXX,Free Sex,Porn HD,Porn Movies
Porn Videos Tube, Porn Video XXX
XXX Movies, XXX Video Tube
Best Porn Websites. Watch Best Porn Videos for FREE:
https://xxxamateurporn24.com - XXX Amateur Porn Amateur Porn Tube.
https://japvid24.com - Jap XXX Video Free Japan XXX Video.
https://gay-porns24.com - Gay Porn Videos XXX Free Gay Porn XXX Gay XXX.
https://rusexporn.ru - Russian Sex. The best porn from Russia.
https://xxxchinaxxx245.com - XXX China XXX Chinese Tube.

Have fun watching porn on best porn websites.
Have a nice watch :)
Thank you :D
<a href=https://pauljakers.webs.com/apps/guestbook/>XXX Porn Videos XXX Movies</a> 86a64b4


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53

Következő » 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Június / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 40857
30 nap: 1109
24 óra: 45