Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barátok és Szerelmek

 Január 27 Kedd


Ásítás hortyogás és Bolevard of broken dreams kb erre keltem….. na meg miss Dina visongására…. tehát ez a nap jól indult!!! Na és miután felkeltem sem lustálkodhattam mivel a gonosz Bencéék bekapcsoltak valami szar hörgést ami annyira borzasztó volt hogy szerintem még egy medve is fel kelt volna a téli álmából. Na és mivelhogy még a többiek aludtak, azt találtam ki hogy ráugrok Henire …. de ez túlságosan megerőltető feladat lett volna szóval inkább lementem úszni egyet a szálloda medencéjében. A víz nagyon jó volt mert az izomlázam miatt baromira fájt a lábam tehát jót tett neki a víz. De miután úsztam vagy 3 hosszat utána vettem észre hogy nem egyedül vagyok (biztos az álmosság teszi vagy lehet hogy alvaúszó vagyok J) de az biztos hogy nem voltam egyedül mert ott volt Dave is .

- Szia- köszönt rám, mire én már teljesen felébredtem- az biztos hogy jobban úszol mint ahogy síelsz!- röhögött.

-Ooo ez gonosz volt – játszottam el a megsértettet- én nem csak hogy jobban síelek mint te hanem sokkal profibban is!

-Ha a risza sízés a profi akkor én inkább maradok béna- mondta mosolyogva (azt ugye tudni kell hogy a Dave által nevezett riszasízés mint síelés fajta nem létezik ezt az elnevezést az én síelésemre találták ki ami annyit tesz hogy nagyon  kis kanyarokat csinálok tehát riszasízek!!! J) És elkezdett volna szép lassan bemászni a medencébe de én megelőztem és egy jól irányzott húzással berántottam a vízbe.

-Ez mi volt- kérdezte csuromvizes hajjal de én akkor már nem voltam ott mert megijedtem hogy egy két évvel idősebb fiú fog „kinyírni”!!! És elkezett utánam úszni!! – Úgyis elkaplak ne is próbálkozz!

-Ahha persze ….. nem hiszem hogy elkapsz egy olyan csajt aki 6 éve úszik- és most én röhögtem…… de a nagy röhögésem közben nem vettem észre hogy Dave kimászott a vízből és…… és RÁMUGROTT(?)

-Na most ki röhög?- vigyorgott amikor már kimásztam a medencéből.

Jól van győztél- adtam meg magam- de a sípályán úgyis én vagyok a menőbb- mondtam és elindultunk felfelé mert már lekéstük a reggelit. Közben beszélgettünk és valahogy Heniékre terelődött a szó:

- Tudod van az a barátnőd az a …….. az akinek sötétbarna hosszú haja van és olyan furi neve…..- kezdte Dave.

-Heni?? -

-Igen na ő… szerinted neki bejön Ricsi???

Öööö…. miért kérdezed???

-Azért mert tegnap amikor volt a felelsz vagy merszezés - kezdte Dave a magyarázatát- akkor Ricsi hamarabb elment merthogy „mennie kell” ami ugye egy táborban elég fura és utána elment és csak ………….

-És csak - vágtam a szavába- későn ért vissza a szobába pont mint Heni ugye???

-Igen.

-Te jó ég ezek össze jöttek- kiáltottam fel boldogan de utána elgondolkoztam Dave mosolyát látva!……. lehet hogy neki Ricsi beszámolt erről már tegnap és így akarta hogy én is megtudjam……… de Heni miért titkolózik?…….

A sípályán már együtt síeltünk a fiúkkal és rájöttem hogy mindannyian jó fejek és most már nem csak Davvel hanem Ricsivel és Bencével is egész sokat beszélgettem… megtudtam mondjuk hogy ők együtt szoktak járni síelni és azt is hogy Bencének EGYÁLTALÁN nem jön be (Miss.) Dina. Tehát így telt a délelőttünk…… Ebéd után viszont Kati néni (az egyetlen tanár aki foglalkozik is a gyerekekkel és nem csak azért jött hogy a családjával síeljen és mellesleg Lara anyuja) ránk bízott (rám és Adélra mert Lara elment snowboardozni) egy csomó emberkét és velük síeltünk…… két taggal eddig találtam egy titkos erdei utat ami nagyon baba volt és meg akartuk mutatni a többieknek. Miután lejárt a „bébiszitterkedésünk” megkerestük Bencééket akik időközben felvettek ilyen mini sí leceket és azokkal pörögtek lefelé a dombon. Na szóval nekik is megmutattuk az erdei utat!

-Merre kell menni-kérdezte Ricsi.

-A harmadik elágazásnál balra- mondtam és elindultam a pálya tetejéről Adél után.
De egyszer csak egy nagy sikítást, puffanást és reccsnést lehettet hallani és amikor oda értem megláttam Adélt egy fába akadva nyöszörögni és akkor nem bírtam tovább elröhögtem magam.
Adél rám nézett és belőle is kitört a röhögés. Tehát két lány vihogott az erdőben fetrengve, úgy hogy az egyik bele van akadva egy fába…. körübelül ez a kép fogadhatta Ricsiéket akik akkor értek oda hozzánk segíteni.

-Ti mi a francot csináltok-szállt be a vihogásba Bence.

-Röhögünk?- kérdeztem mintha nem lenne egyértelmű.
Na de sajnos abba kellet hagynunk a fetrengést a hóban mivel már elmúlt 4 óra így indulni kellett vissza a a buszhoz.

Este a szálláson ráakartam venni magam hogy beszéljek Henivel…. mert hogy magától nem hozta szóba azt a nagyon is fontos információt hogy ők járnak Ricsivel….. de nem tettem meg inkább Davet faggattam hogy ő tudott e erről:

-Dave te amúgy tudtad már tegnap hogy Ricsi és Heni összejöttek???

-Nem fogalmam sem volt róla …. és szerintem nem is biztos hogy együtt vannak mert ilyen erővel arra is lehetett volna azt hinni hogy ugye mi reggel lent ökörködtünk a medencénél…. hogy mi együtt vagyunk!! – mondta szerintem teljesen jogosan.

-Igaz…… derítsük ki!- mondtam és elég fura fejet vághattam mivel Dave elkezdett röhögni!

-Mivan??? Mi az hogy derítsük ki….. kérdezzük meg tőlük…?- Értetlenkedett.

-Nem dehogy –vágtam rá- figyu a terv a következő: Ugye ha elmennek este rendizni akkor mi megtudhatjuk hogy együtt vannak .. ÉS Heni mondta hogy később fog csak jönni lefeküdni…..Tehát nyomoznunk kell!! Gyere 9-re a szobánkhoz fekete ruhában! Oké??

-Ahha persze … buktassuk le őket- dörzsölte össze a kezét mire mind a ketten el kezdtünk röhögni.

Este 9-kor kopogtatott valaki az ajtón …..( júj ez tiszta olyan mint egy krimibe ….. Este kilenckor kopogtatott valaki az ajtón a lány ajtót nyitott és akkor …. egy kés szorult a nyakához….. majd megfagyott a vér az ereiben és nem lélegzett többé….. De most komolyan) az a valaki mint ahogy ez előre tudható volt nem a sikoly állt az ajtóban hanem Dave talpig feketében. Na és akkor kezdődött a „Lessük meg Ricsit és Henit hogy járnak e” vagy rövidebben a „LMRÉHHJE” hadművelet……

Lassan lesomfordáltunk a buliszobába… ahol persze nem voltak…..majd elmentünk az ebédlőbe ahol szintén nem voltak ……majd benyitottunk a wc-be ahonnan érdekes hango szűrődtek ki de mint utólag kiderüt csak a takarító néni súrolta a csapot…… és végül kimentünk a kertbe ahol egy padon üldögéltek kéz a kézben a mi „bűnöseink”!!!

-Menjünk oda és beszélünk a fejjükkel- mondtam és épen akartam volna kimászni a fa mögül ami a búvóhelyünkkül szolgált de Dave visszarántott.

-Nem szabad… majd holnap beszélünk a fejükkel de most ne zavarjuk meg őket mert rájuk hozzuk a frászt és az is lehet hogy Heni kiabálni fog és felkeltik az egész szállodát- mondta Dave tök jogosan.
Így vissza mentünk a szobáinkba és Én személy szerint rögtön bealudtam… de elhatároztam hogy ha holnap reggel nem is este mindenképpen beszélek Henivel.
VÉGE A 3. NAPNAK!!
Véleményt ide!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

искусственные водопады для квартиры купить

(Verginioalr, 2021.11.20 22:38)

Добрый день господа
Наша фирма мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Киеве. Вас может заинтересовать:
домашние фонтаны водопады купить
домашний водопад по стеклу цена
декоративный водопад цена
домашний водопад купить
водяная стена


Наша сайт - http://fashionblogger.ru/vodopad-na-stekle-otkroyte-dlya-sebya-istochnik-zhizni/

Заходите и выбирайте - <a href=http://kobovec.org.ua/dekor/dekorativnye-vodopady-po-steklu-raspahnite-dlya-sebya-istochnik-zhizni/>фонтан стена воды</a>
<a href=http://fashionblogger.ru/vodopad-na-stekle-otkroyte-dlya-sebya-istochnik-zhizni/>декоративный водопад цена</a>
<a href=https://businessandmoney.ru/vodopad-iz-stekla-raspaxnite-dlya-sebya-istochnik-zhizni.html>водопад в интерьере квартиры</a>

Купить ветошь

(DanaiINJUH, 2021.11.20 21:30)

Ветошь - обтирочный материал универсального назначения. Ветошь можно купить для использования в различных отраслях промышленности, производства и сферы услуг: авиастроение, машиностроение, металлургия, типографские работы, пищевое производство, механические и масляные работы, покраска, автосервис, СТО, стройка и т. д. Ветошь https://vetosh-optom.ru используется для обтирки деталей машин, механизмов, масляных поверхностей, станков, оборудования, для вытирания рук.

водопад в интерьере квартиры

(Verginiogou, 2021.11.20 21:24)

Привет товарищи
Наша компания мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Одессе. Вас может заинтересовать:
водопады по стеклу в интерьере
домашний водопад по стеклу цена
водопад стекло
водная стена
настенные водопады в квартире


Наша сайт - https://eurosnab.net/kupit-vodopad-po-steklu-otkrojte-dlya-sebya-istochnik-zhizni

Заходите и выбирайте - <a href=https://businessandmoney.ru/vodopad-iz-stekla-raspaxnite-dlya-sebya-istochnik-zhizni.html>искусственный водопад для дома</a>
<a href=http://verxovodov.ru/2021/09/26/tseny-na-vodopady-po-steklu-zavedite-dlya-sebya-rodnik-energii/>домашние водопады в квартире</a>
<a href=http://msk-ru.ru/interyer/1092-vodopad-steklo.html>купить стеклянный водопад</a>

kurs

(Richardbuify, 2021.11.20 21:16)


Приглашаем на <a href="https://kurs-metr.ru">маркетплейс онлайн курсов</a> - тут и все про эти курсы и можно купить.
<a href="http://bioenzym.com.ua/blog/chto-takoe---biopreparaty-biopreparaty---eto/#comment_28362">kurs</a> 8920daa

интерьерный водопад по стеклу

(Verginioqkg, 2021.11.20 20:12)

Приветствую Вас дамы и господа
Наша предприятие мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Днепре. Вас может заинтересовать:
водопад стекло
стена водопад в квартире
декоративные водопады для дома купить
интерьерный водопад по стеклу
водопад в квартире дизайн интерьера


Наша сайт - https://dividend-center.com/biznes/vodopad-po-steklu-v-kieve-raskrojte-dlya-sebya-pervoistochnik-vdoxnovleniya.html

Заходите и выбирайте - <a href=http://www.gepardoff.net/blog/izgor-vodopad/>водопад на стене в квартире</a>
<a href=https://td1000.ru/oborudovanie/izgotovlenie-vodopadov-po-steklu-raspahnite-dlja-sebja-istochnik-jenergii/>фонтаны и водопады для дома</a>
<a href=http://stroitelistvo-remont.ru/vodopad-po-steklu-video-otkrojte-dlya-sebya-pervoistochnik-zhiznennoj-energii/>водопад в доме</a>

комнатные водопады по стеклу

(Verginioxnb, 2021.11.20 18:59)

Здравствуйте господа
Наша организация мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Киеве. Вас может заинтересовать:
декоративный водопад по стеклу
декоративные комнатные водопады
домашние фонтаны водопады купить
водопад из стекла
купить стеклянный водопад


Наша сайт - https://malteseworld.ru/vodopad-po-steklu-raskrojte-dlya-sebya-istochnik-zhiznennoj-energii.html

Заходите и выбирайте - <a href=https://tks-v.ru/cena-na-domashnij-vodopad-po-steklu-raspaxnite-dlya-sebya-istochnik-vdoxnovleniya/>водяная стена</a>
<a href=http://stroitelistvo-remont.ru/vodopad-po-steklu-video-otkrojte-dlya-sebya-pervoistochnik-zhiznennoj-energii/>водопад на стену купить</a>
<a href=https://glas.md/ru/33-stati-4/8538-vodopad-po-steklu-v-kieve-otkrojte-dlya-sebya-rodnik-zhizni.html>искусственный водопад в квартире цена</a>

Hi

(SKEETERS2791, 2021.11.20 15:33)

Usefull site https://autobyte.ru

декоративные комнатные водопады

(Verginiohmw, 2021.11.20 15:02)

Добрый день товарищи
Наша предприятие мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Днепре. Вас может заинтересовать:
домашний водопад по стеклу цена
стеклянные водопады
комнатные водопады по стеклу
настенные водопады в квартире
домашние фонтаны и водопады


Наша сайт - https://malteseworld.ru/vodopad-po-steklu-raskrojte-dlya-sebya-istochnik-zhiznennoj-energii.html

Заходите и выбирайте - <a href=http://ikraclub.ru/vodopad-pod-steklom>искусственный водопад в квартире цена</a>
<a href=http://stroitelistvo-remont.ru/vodopad-po-steklu-video-otkrojte-dlya-sebya-pervoistochnik-zhiznennoj-energii/>декоративный водопад в квартире</a>
<a href=https://socdep.ru/article/obshchestvo-kultura/vodopady-po-steklu-v-interere-zavedite-dlya-sebya-pervoistochnik>декоративные настенные водопады</a>

Méretezés az Autocad-ban

(Jamog, 2021.11.20 13:49)

<a href=https://drawing-portal.com/glava-redaktirovanie-ob-ektov-v-autocade/team-scale-in-autocad.html>lapskála az autocad-ban</a>

водопад в квартире дизайн интерьера

(Verginiosii, 2021.11.20 13:42)

Привет товарищи
Наша компания мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Харькове. Вас может заинтересовать:
водная стена
домашний водопад с подсветкой
искусственные водопады киев
водопад на стекле
искусственный водопад в квартире цена


Наша сайт - https://socdep.ru/article/obshchestvo-kultura/vodopady-po-steklu-v-interere-zavedite-dlya-sebya-pervoistochnik

Заходите и выбирайте - <a href=http://kobovec.org.ua/dekor/dekorativnye-vodopady-po-steklu-raspahnite-dlya-sebya-istochnik-zhizni/>домашние фонтаны водопады купить</a>
<a href=https://eurosnab.net/kupit-vodopad-po-steklu-otkrojte-dlya-sebya-istochnik-zhizni>декоративные искусственные водопады</a>
<a href=http://ikraclub.ru/vodopad-pod-steklom>водопад на стене в квартире</a>

Hi

(STURINO3666, 2021.11.20 13:08)

Excellent site https://tda-elektro.ru

интерьерный водопад по стеклу

(Verginiogsr, 2021.11.20 12:24)

Добрый день друзья
Наша предприятие мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в Киеве. Вас может заинтересовать:
стеклянные водопады
комнатные водопады по стеклу
домашний водопад цена
искусственные водопады для квартиры купить
домашние водопады в квартире


Наша сайт - http://fashionblogger.ru/vodopad-na-stekle-otkroyte-dlya-sebya-istochnik-zhizni/

Заходите и выбирайте - <a href=https://malteseworld.ru/vodopad-po-steklu-raskrojte-dlya-sebya-istochnik-zhiznennoj-energii.html>декоративный водопад по стеклу</a>
<a href=http://orifl.ru/poleznoe/uhod_za_nogtyami/kupit_domashnij_vodopad_po_steklu/>домашний водопад с подсветкой</a>
<a href=https://businessandmoney.ru/vodopad-iz-stekla-raspaxnite-dlya-sebya-istochnik-zhizni.html>стена водопад в квартире</a>

Hi

(WOOLEVER6845, 2021.11.20 11:50)

Nice webpage https://frequency-drive.ru

Hello

(PEROT3749, 2021.11.20 11:29)

Interesting website https://roleme.ru

декоративный водопад по стеклу

(Verginiockh, 2021.11.20 11:07)

Доброго времени суток господа
Наша организация мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в г.Львов. Вас может заинтересовать:
водопад по стеклу в квартире
искусственный водопад в интерьере
декоративная стена водопад
водяная стена
водопад на стену купить


Наша сайт - https://science-pop.ru/53516

Заходите и выбирайте - <a href=https://businessandmoney.ru/vodopad-iz-stekla-raspaxnite-dlya-sebya-istochnik-zhizni.html>искусственный водопад для дома</a>
<a href=https://tks-v.ru/cena-na-domashnij-vodopad-po-steklu-raspaxnite-dlya-sebya-istochnik-vdoxnovleniya/>водопады по стеклу в интерьере</a>
<a href=http://ikraclub.ru/vodopad-po-steklu-cena>стена водопад цена</a>

Hi

(BOTELLO0542, 2021.11.20 10:30)

Cool website https://loput.ru

play to earn games

(Willievok, 2021.11.20 10:11)

Hi

(CONNESS4686, 2021.11.20 10:03)

Interesting site https://promelectroprivod.ru

фонтаны и водопады для дома

(Verginiopij, 2021.11.20 09:45)

Добрый день товарищи
Наша предприятие мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква изделий в г.Львов. Вас может заинтересовать:
домашние фонтаны и водопады
домашний водопад купить
настенные водопады в квартире
декоративный водопад в квартире купить
интерьерный водопад по стеклу


Наша сайт - http://www.gepardoff.net/blog/izgor-vodopad/

Заходите и выбирайте - <a href=http://orifl.ru/poleznoe/uhod_za_nogtyami/kupit_domashnij_vodopad_po_steklu/>водопад на стену купить</a>
<a href=https://businessandmoney.ru/vodopad-iz-stekla-raspaxnite-dlya-sebya-istochnik-zhizni.html>водопад стекло</a>
<a href=http://stroitelistvo-remont.ru/vodopad-po-steklu-video-otkrojte-dlya-sebya-pervoistochnik-zhiznennoj-energii/>декоративные настенные водопады</a>

play to earn games

(Willievok, 2021.11.20 09:16)


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

Következő » 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 97382
30 nap: 2916
24 óra: 92